Daftarkan Bitcoin Wallet Anda di Ethtrade


Bagi membolehkan transaksi jualan / withdraw keuntungan pelaburan di ethtrade anda perlu seterusnya mendaftarkan Bitcoin Wallet anda di ethtrade. Langkah ini penting bagi mengelakkan hacker dan penyangak internet mengambil kesempatan mngeluarkan jumlah pelaburan yang anda letakkan di ethtrade.


Sejurus anda login id anda di ethtrade anda klik di setting / tetapan dan paparan akan ditunjukkan seperti rajah di bawah.
Sila klik Butir pembayaran dan anda akan dibawa ke paparan berikutnya seperti rajah dibawah. Anda perlu membuka aplikasi Luno anda untuk mendapatkan address wallet anda dan copy paste di ruang seperti rajah di bawah.
Berikut bagaimana cara anda mendapatkan address wallet anda di Luno Bitcoin Wallet.

Buka aplikasi Luno dan login.klik pada menu (3 line di penjuru kiri atas seperti rajah atas) dan paparan seperti rajah dibawah akan muncul.


Klik pada accounts dan paparan seterusnya akan munculAnda seterusnya klik pada receive seperti rajah di atas dan address wallet anda akan terpapar beserta QR code address wallet anda yang juga boleh digunakan untuk transaksi bitcoins.


Anda boleh copy link andress wallet anda dan teruskan paste di platform ethtrade dan klik simpan.

Satu email akan dihantar kepada anda oleh ethtrade yang disertakan pin kod untuk membenarkan anda meletakkan wallet address tersebut di platform ethtrade anda.

Setelah anda memasukkan pin kod tersebut dengan betul anda telah berjaya menetapkan wallet anda.

No comments:

Post a Comment