TIPS MEMILIH BROKER FOREX..

Untuk mencapai kejayaan dalam forex kita harus memilih broker forex yang berkualiti. Ketika ini banyak forex broker yang melakukan scam dengan sukar melakukan pengeluaran dengan beribu alasan serta mempermainkan harga agar kita selalu rugi.



Tidak semua forex broker menunjukkan laporan kewangan. Beberapa indikator untuk mengetahui kewangan broker dari sisi luar adalah: Broker tersebut berdaftar dari negara mana? Dimana mereka mempromosikan dirinya? Dan dimana lokasi pejabat mereka? Ketiga indikator tersebut dapat memberikan gambaran kewangan forex broker.

Sebagai contoh, untuk menjadi broker dengan member regulasi Amerika (NFA), perusahaan harus memenuhi modal minimum yang telah ditentukan. Ketika ini modal minimum dari NFA (National Future Association) adalah $20 juta. Untuk lebih mudahnya, berikut tips untuk memilih broker yang bagus:
  • Berdaftar. Kita harus memastikan broker yang akan kita gunakan berdaftar dengan organisasi di suatu negara. Berikut contoh pendaftaran di setiap negara,
    • Amerika : (NFA) National Futures Association dan (CFTC) Commodity Futures Trading Commission.
    • English : (FSA) Financial Service Authority
    • Japan : (FSA) Financial Service Agency
    • Indonesia : (Bappebti) Badan Pengawasan Perdagangan Berjangka Komoditi.
  • Spread yang rendah. Selisih harga jual dan beli yang terlalu tinggi akan merugikan seorang trader. Maka dari itu pilihlah broker yang memiliki spread yang rendah. Standard spread untuk GBP/USD : 3 dan EUR/USD : 2
     
  • Tidak ada Komisen. Broker biasanya sudah mendapatkan keuntungan dari spread. Broker yang serakah akan mengenakan komisen set-up kita bila mulakan posisi.
     
  • No Swap. Swap biasa disebut dengan bunga menginap. Terjadi jika pembukaan posisi kita di pasar lebih dari 1 hari maka kita akan dikenakan bayaran tambahan.
     
  • Dealing Desk. Dealing desk adalah suatu bahagian dalam broker forex yang mengatur order sebelum meneruskannya ke pasar. Sebaiknya kita berhati-hati dengan broker yang menjalankan dealing desk karena ada kemungkinan mereka tidak meneruskan order ke pasar/bank dan melawan tradernya sendiri atau menjadi bandar.
     
  • Platform Trading. Saya lebih menyarankan anda untuk menggunakan MT4. Ketika ini sudah ada versi terbarunya iaitu MT5 tapi masih dalam proses pengujian.
     
  • RealTime Chart: Kalau pergerakan harga sering putus dan execution lambat maka broker tersebut tidak boleh dipercayai. Bandingkan juga pergerakan harga antar broker.

14 comments:

  1. No requotes
    In OctaFX you will forget about requotes. Whatever market conditions we will always execute your order.

    True ECN
    Being an ECN broker, OctaFX guarantees your positions offset. OctaFX is not a market maker, we do not place any opposite or any other trades. This said, we are directly interested that our clients make profit!

    Client-oriented
    OctaFX is indeed a client-oriented company. This said, we are working hard to further improve our services. Stability, perfection and close attention to details is what makes OctaFX different from our competitors. Our highly educated and well-trained Customer Care Department works 24/5 to answer your inquiries and help you.

    Advanced trading software
    OctaFX offers Metatrader 4 trading software — a leading forex trading platform in the world. With its great flexibility and advanced functionality that earned recognitions from traders around the world.

    Reliability and stability
    OctaFX enables highly protected environment, which eliminates any possible technical risks. Our server environment is monitored by highly proficient technical specialists.

    Great trading conditions
    OctaFX offers low spreads from 0.2 pips and up to 1:500 leverage with microlots (0.01 size) available for everyone.

    Segregated accounts
    In accordance with the international regulation standards OctaFX uses segregated account to keep protected customers' funds segregated from the company's assets. This makes your funds secure and safe.

    No restrictions for trading (scalping, hedging, news, EAs, etc)
    OctaFX canceled all the restrictions for trading techniques. Therefore any trading strategy is welcomed. Whether scalping, hedging, news trading or EAs — you are welcome to apply these trading strategies at OctaFX .

    Swap free accounts
    Due to growing demand OctaFX introduced swap-free accounts. Whether your beliefs or trading strategy requires swap-free trading, you can always open a swap-free account at OctaFX .

    Promotions and contests
    OctaFX offers a number of the coolest promotions and contests. Be the first to win the contest or receive amazing bonus at OctaFX . Stay tuned for the news in our Promotions section.

    Simply click 4 Registration : https://my.octafx.com/open-account/?refid=67357

    ReplyDelete
  2. octafx memang sangat terpercaya.

    Saya baru menggunakan octafx beberapa bulan ini, hasilnya sangat menyenangkan dibandingkan dengan broker yang saya gunakan sebelumnya. perbedaan utama yang sangat terasa adalah servernya sangat cepat sehingga pada saat ada news tidak down

    Terus yang paling Utama banget menurut pengalaman saya adalah broker ini sangat jujur

    ReplyDelete
  3. Makasih ulasannya gan, kok broker FXDD, forex.com, IBFX ga masuk list gan, broker yang cukup kredibel dan termasuk broker besar saat ini, salam kenal dan salam sukses....

    ReplyDelete
  4. postingan yang sanga membantu gan.. Untuk broker, saya menggunakan octafx, mereka memberikan leverage maksimal 1:500 dan spreadnya jgua rendah. sejauh ini saya sendiri memang tidak menemui masalah di broker ini. Mungkin bisa juga dimasukan dalam list broker di atas, saya lihat memang cukup banyak jg trader yangmenggunakan broker ini.

    ReplyDelete
  5. Sy nak berkongsi sedikit, mgkn tn tahu pasal fxunited. Sudah beroperasi selama 20 tahun berpusat di Belgium di belgium. Setiap y ciri-ciri yang dinyatakan oleh penulis ada byak beberapa cari lagi yang yang terdapat dlm fxunited. Antaranya:
    -modal rendah
    -spread rendah
    -kelas trading percuma (basic n advance)
    -income selain dari trader (winsdplan n affiliate)
    -berdaftar dgn new zealand.
    -boleh bkak byak position dlm 1 masa untuk 1 kaunter..

    Anda boleh layari fxunited.com untuk detai pasal company ni. Atau hubungi sy untuk sy terangkn detail plan2 y dijalankan. Call/Wassup/wechat 01115328874..
    Tq

    ReplyDelete
  6. Lgalitas broker broker forex yang sering digunakan oleh trader Indonesia, biasanya belum teregulasi di Bappebti om hehe, termasuk jg broker OctaFx yang saya gunakan sekarang juga. Tapi kalo kita merasakan kenyamanna,dan emang terkait deposit WD juga nggak ada problem, tetep pake. Dan justru broker broker luar termasuk Octafx sendiri yang memang lebih bisa memberikan kenyamanan dan keamanan dana kita

    ReplyDelete
  7. I suggest that you stick with the #1 Forex broker - AvaTrade.

    ReplyDelete
  8. Hi.
    My name is Andrew, I represent Partnership Department of NewForex.
    I would like to discuss cooperation with You, we can offer partners payments (IB \ revenue share) - up to 80% of spread and CPA for attracted active traders.
    Our advantages:
    - Fast commission withdrawals in 2-3 work days, great choice of payment systems;
    - Opportunity to control the statistics of transfers through your link, the number of referals, see deposited fees online;
    - A wide range of advertizing material from NewForex;
    - Fast and convenient payment systems for the withdrawal of partner’s fees;
    - Support and individual approach to every partner.

    To discuss cooperation with licensed brokerage NewForex please contact me:
    mail: partnership@newforex.com
    skype: partnership.newforex
    site: www.newforex.com/about_us/partners

    ReplyDelete
  9. Now about 1000 of company provide Online Forex signals. Lot of company spam, some company just update website not provide signals and there cheat members money, but I said that Usa Forex Signal provide 100% real Whatsapp, Skype and Email via forex signals company. Usa Forex Signal 100% challenging Forex signal company in the world wide.100% satisfaction Forex signals provider company Usa Forex signal provide right Entry and Exit price. And monthly Specials signals provide. Usa Forex Signal provide better timing to penetrate and get out trade not need to spend much time waiting before the screen. . Usa Forex Signal provide consider entrepreneurship as traders full-time and part-time can make reference to commercial success. 100% challenging forex signals provider is Usa Forex signal .

    ReplyDelete
  10. World Best Forex Signals And Trade Copier Service Provider is #HotForexSignal.
    Advantage of HotForexSignal .
    The Hot Forex Signal are a proved forex trading signals providers and we honestly provides you forex signals since long time ago with very satisfactory accuracy rate and help you to build up a large amount of profit through following our forex signals. Hot Forex Signal 100% honestly,100% challengeing signals provider. You already know that these signals will not only help you to make a large amount of profit but also can help you to make you strong in your knowledge level with high accuracy. The Hot Forex Signal will provide you most intuitive and very easy to use forex trading signals than other signals providers. Anyone must get an outstanding result from these signals with imaging efficiency that is only possible in your dream because we have a large amount of efficiency and a lot of forex traders. All signals need to put manually to your forex trading software or platform by automated forex trading. It will directly and clearly indicate you what decision and which position buy or sell you will put your data in you Forex trading platform. Though we know clearly about the forex signals, now we will highlight again about this to clear your knowledge accurate and effective through Forex Signals and making of The Hot free Forex Signal service. The hot forex signal will provide you the suggestion to entry any trade to put in your trading platform on an accurate currency pair with actual time and price. All information is created by the robot or the forex trading specialists. But the hot forex signal follows the best trader’s advice to provide you signal. Not scam robots are followed by the hot Forex signals.

    ReplyDelete
  11. Foreign exchange buying and selling refers to foreign exchange trading - the buying and selling of currencies from various nations. Individuals who alternate forex will change one forex for every other inside the hopes that the foreign money that they offered goes up in value in assessment to the one they exchanged it for.
    For instance, if i assume the euro goes to go up versus america dollar, then i should purchase euro by way of changing us bucks. If i'm right and the euro is going up in cost, then i make a earnings.
    Those who exchange currencies will use numerous strategies to try to decide which currencies are going to move up and which are going to move down. There are genuinely many exclusive techniques available, however if you're a newbie thinking what is foreign exchange trading you may surely use a forex buying and selling software that will point out trading opportunities for you.
    forex signals
    trade copier

    ReplyDelete
  12. QUANTUM BINARY SIGNALS

    Get professional trading signals delivered to your cell phone daily.

    Start following our trades NOW & gain up to 270% per day.

    ReplyDelete
  13. GPS robot [10X increase of the deposit amount]

    I just got done with a webinar with Mark and his partner, Antony, two days ago and it was GREAT.

    During the webinar Mark and Antony shared their secrets to success and answered questions about their new release of the GPS Forex Robot that is coming out TODAY!

    ReplyDelete
  14. ForexTrendy is a sophisticated software capable of recognizing the most reliable continuation chart patterns. It scans through all the charts, on all time frames and analyzes every possible breakout.

    ReplyDelete